3 ting Liverpool skal gøre for at hævne FA Cup-nederlaget mod Man Utd

Liverpool forbereder sig på deres anden tur til Old Trafford i denne sæson søndag eftermiddag, Arsenal trøje de bliver nødt til at lave nogle forbedringer fra deres sidste besøg. The Reds led et smertefuldt nederlag i 121. minut mod Manchester United i midten af marts og tabte 4-3 efter forlænget spilletid i en spændende FA Cup-kvartfinale. Selvom den kamp var vigtig for Jürgen Klopps hold, er weekendens møde endnu vigtigere.Liverpool jagter stadig sin anden Premier League-titel i denne sæson, men må kæmpe utrætteligt med Arsenal og Manchester City indtil sæsonens sidste kamp. Her er tre ting, Liverpool skal gøre for at hævne deres nylige FA Cup-nederlag på Old Trafford.
Darwin Nunez og hans holdkammerater misbrugte nogle store chancer / Robbie Jay Barratt - AMA/GettyImages.Det kan virke fjollet at antyde, at Liverpools problemer på Old Trafford var på den sidste tredjedel, eftersom de scorede tre mål mod Man Utd i FA Cup-kampen, men to af dem var afrettede forsøg, hvor de røde gjorde sig skyldige i at spilde nogle utroligt lovende åbninger.Da spillet blev mere udstrakt i anden halvleg, var Liverpool i stand til at skabe overbelastning på Man Utds banehalvdel, da værterne sendte flere folk længere frem på banen. Men beslutningstagningen fra folk som Darwin Nunez, Luis Diaz og Cody Gakpo lod meget tilbage at ønske, da de røde regelmæssigt lavede den forkerte aflevering i det afgørende øjeblik.Det er en 'simpel' løsning, som faktisk er utrolig svær, men at træffe mere sammenhængende beslutninger i og omkring Man Utds straffesparksfelt kan være afgørende. Hvis Liverpool trods alt havde spillet med deres typiske skarphed på den sidste tredjedel i marts, kunne de meget vel have booket en semifinaletur til Wembley.
Den forlængede spilletid var i sidste ende der, Messi Fodboldtøj hvor Liverpool kom galt af sted på Old Trafford, og de havde kun sig selv at bebrejde, da der blev fløjtet for fuld tid. Selv da de var foran i den forlængede spilletid, brugte de røde masser af kræfter fremad banen, mens Nunez var skyldig i at forære bolden til Man Utd i opspillet til værternes udligning.Selv i det 121. minut sendte Liverpool en masse kroppe frem til et hjørnespark, hvor Harvey Elliotts dårlige forsøg på at spille bolden tilbage i feltet efter Man Utds clearing viste sig at koste dyrt. Amad Diallo sprintede ned ad banen med næsten ingen i nærheden og sendte sejrsmålet ind bag Caoimhin Kelleher.Mens Man Utd fortsat er i krise efter endnu en rædselskamp mod Chelsea torsdag aften, er de stadig et hold fyldt med dyre talenter. Liverpools gung-ho-tilgang sent i kampen på Old Trafford blev deres undergang, især sammen med deres offensive sløseri.
Den positive nyhed for Liverpool er, Billige fodboldtrøjer Manchester City børn at Man Utd står over for en defensiv skadekrise forud for deres besøg, hvor Tyrell Malacia, Luke Shaw, Lisandro Martinez og Victor Lindelöf alle er på sidelinjen. Raphael Varane og Jonny Evans kan også være i behandlingsrummet, mens Casemiro også er tvivlsom lige foran forsvaret.Hvis Man Utd er uden flere af deres vigtigste forsvarsspillere, må Liverpool simpelthen udnytte det. Nunez mod Harry Maguire virker allerede som en interessant kamp, mens Mohamed Salah vil håbe på at fortsætte sin fremragende statistik mod De Røde Djævle, når han står over for Aaron Wan-Bissaka på venstre back.Liverpools offensive spillere skal udnytte forvirringen og usikkerheden i Uniteds bagkæde, og Alexis Mac Allister vil sandsynligvis være en af hovedskaberne i de centrale områder. Ten Hags hold indkasserer latterligt mange skud, uanset hvem modstanderen er, og de røde skal straffe en bagkæde, der mangler personale og selvtillid.
Posted in Default Category on April 07 at 04:48 AM

Comments (0)